Apróbetű

Postázás és kézbesítés 

Minden megrendelést csomagküldéssel teljesítünk a PostNord és a Magyar Posta, segítségével, miután a csomag Magyarországra érkezett. A csomag kézbesítésére 5-7 munkanapon belül számíthat. 

Bizonyos időszakokban, például ünnepekkor a kiszállítás hosszabb időt vehet igénybe.

MEGJEGYZÉS: Ha úgy dönt, hogy csomagját közvetlenül saját privát lakcímén kívánja megkapni, akkor egyben hozzájárul, hogy csomagját a Magyar Posta az Ön felelősségére bejárati ajtója előtt hagyhatja.

Kiszállítást Magyarország egész területén vállalunk. Ha a csomagot másik országba kívánja küldeni, szíveskedjék közvetlenül hozzánk fordulni. A termékek sajnos telephelyünkön nem vehetők át.

Ha rendelését beszkenneltük és elküldtük a PostNord segítségével, akkor erről e-mail-értesítést kap. Az e-mail tartalmazza a nyomkövetési számot, hogy csomagjának kézbesítését követhesse.

Visszaküldési/lemondási jog

Mivel minden egyes termék egyénileg készül az adott gyermek számára, sajnos termékvisszaküldést nem fogadhatunk el. Ezért fontos, hogy rendeléskor az összes adatot ellenőrizze. A megrendelését követően még módosíthatja a termékadatokat és a szállítási címet (rendelési visszaigazoláskor) legkésőbb 1 órával a nyomtatás megkezdése előtt. Ennek elteltével rendelését már nem módosíthatja.

Ezután a rendelés már nem mondható le, mert a termék kifejezetten Önnek készül, és a rendelésének megfelelő, személyre szóló adatokat tartalmaz.

Lásd az EU egyedi termékeket szabályzó rendelkezéseit: Fogyasztói jogokról szóló EU-rendelkezés, 49. szakasz.

Fizetési adatok

Minden ár HUF pénzegységben értendő, és 27% áfát tartalmaz. A My Best Book lehetővé teszi Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro és PayPal használatát.

Biztonság

Fizetésfeldolgozásra az Adyen endszert használjuk. Az Adyen minden fizetéskori kártyaadatot a TLS (Transport Layer Security) protokoll szerint titkosít. Tranzakció közben tehát a jogosulatlan felek nem tudják olvasni kártya- és egyéb adatokat. A www.mybestbook.hu számára megadott adatokat csak azért tárolja a rendszer, hogy vásárlóinkat a termék kiszállításával kiszolgálhassuk. A fizetés és a kártyaadatok megadása közvetlenül az Adyen rendszerén át történik. Így az Adyen gondoskodik kártyaadatainak 100%-os biztonságáról. Azokhoz sem a My Best Book, sem más nem férhet hozzá.

E-mailek és marketing

Vásárlóinknak nyújtott szolgáltatásunk részeként különféle e-mail-üzeneteket küldünk a vásárlással kapcsolatban. Ilyen a rendelési visszaigazolás, a nyugta, a rendelt termék postára adásáról szóló értesítő, és a módosításokat megerősítő e-mail – amennyiben a rendelése elküldésétől számított 1 órán belül módosította az adatokat.

Vegye figyelembe, hogy ügyélszolgálatunknak nem anyanyelve a magyar, így igényeit internetes fordítási szolgáltatással teljesítjük. A lehető legjobb kommunikáció érdekében írhat közvetlenül angol nyelven is. Ettől függetlenül mindig a legjobb szolgáltatást igyekszünk biztosítani.

Szabályok és feltételek

Rendeltetés és hatókör

A jelen szabályzat azokat a feltételeket ismerteti, amelyek mellett a My Best Book termékeit és szolgáltatásait biztosítja. Ön minden vásárlásánál elfogadja kereskedelmi feltételeinket. A My Best Book fenntartja a jogot a jelen szabályzat előzetes értesítés nélküli módosítására, amely kiterjed a már megkötött megállapodásokra is.

Árszabás és fizetés

A www.mybestbook.hu webhelyen – ha nincs másként feltüntetve – az összes vételár tartalmazza az áfát, de nem tartalmazza a szállítási költséget. A fizetés a rendelés teljesítésekor, a webhelyünkön felsoroltak közül választott fizetési móddal történik.

Kiszállítás és késedelem

A kiszállítás a termék elkészültekor történik. Általánosságban elmondható, hogy az árút a megrendelésének véglegesítésétől számított 5–7 munkanapon belül legyártjuk és postára adjuk. Ha a kiszállítás jelentősen késik a vásárló előzetes értesítési kötelezettség mellett jogosult a rendelés lemondására.

Jelentősnek a rendelés véglegesítésétől számított 30 munkanapnál hosszabb késedelmek minősülnek. Ha a késedelemben olyan körülmények játszanak szerepet, amelyekért a My Best Book nem felelős (például elmarad az alvállalkozói beszállítás vagy a vásárló nem működik együtt), akkor a késedelem kapcsán a vásárlót nem illeti meg szerződésszegés miatti kompenzáció, például lemondási jog.

A My Best Book nem tehető felelőssé azért, ha vis maior okoz kiszállítási késedelmet vagy fennakadást. Ha egy esemény következtében – amely nem a My Best Book hibájából következett be – a My Best Book kiszállítása költségesebbé válik, akkor a My Best Book nem kötelezhető annak teljesítésére. Ha bizonyítható, hogy a csomagot a My Best Book időben feladta, akkor a nem tehető felelőssé a posta vagy szállítmányozó szolgáltató kiszállítási késedelméért vagy a csomag elvesztéséért. A vásárló semmilyen esetben sem hivatkozhat már kiszállított termék késedelmére.

Tulajdonjog fenntartása

A vásárló addig nem válik a nyomtatott termék tulajdonosává, amíg a My Best Book meg nem kapta a teljes fizetendő összeget. A My Best Book mindaddig megőrzi összes terméke tulajdonjogát, amíg a teljes fizetendő összeghez hozzá nem jutott. Miután a tulajdonjog a vásárlóra szállt, a My Best Book fenntartja a jogot arra, hogy a legyártott termékre saját marketinganyagaiban hivatkozzon.

Hibák és hiányosságok 

A Best Book nem vállal felelősséget a vásárló által a rendelési visszaigazolás előtt írásban ki nem javított hibákért. Ha a kiszállított termék hibákat vagy hiányosságokat tartalmaz, a vásárlónak észszerű időn belül közvetlenül fel kell vennie velünk a kapcsolatot, ha reklamálni kíván. A My Best Book, ha egy hibáért vagy hiányosságért bizonyíthatóan felelős, és a kárpótlás észszerű időn belül megtörténhet, akkor jogosult a hibát vagy hiányosságot kijavítani.

MEGJEGYZÉS: A végleges nyomaton megjelenő színek a képernyőn láthatótól eltérhetnek, de ez nem tekinthető hibának. Ugyanígy a megrendelésben szereplő bőr- és hajszín sem pontos, és változhat annak függvényében a különféle termékek paraméterei hogyan vannak megjelenítve.

Továbbá a termékre a fogyasztóvédelmi törvények által előírt 2 éves garancia vonatkozik.

Korlátozott felelősség

Késedelem vagy a kiszállított termék hibája esetén a My Best Book nem tartozik felelősséggel a kereskedelmi veszteségekért, elmulasztott nyereségért, valamint az egyéb, például a vásárló külső felekkel fennálló jogviszonyából eredő közvetett veszteségekért. Továbbá a My Best Book csak súlyos gondatlanságból eredő vagy a szándékosan okozott veszteségek és károk miatt kötelezhető a vásárlónak fizetendő kártérítésre. A My Best Book nem felelős a közvetlen vagy közvetett veszteségekért, ha azokat késedelem, adatvesztés vagy elmaradt jövedelem okozta.